eelvirajansson.blogg.se

14.55

Kategori: Allmänt

Nu har jag slutat för dagen, började 7, lugn och molnig dag..sitter kvar här någon timme och utnyttjar internet, sen  far jag via affären, köper tacopizzaingredienser, och sen våldgästa andré och laga pizzan! Sen blir det väl någon film eller så. Blir tidigt imorgon igen. Bla bla bla 

8:32

Kategori: Allmänt

Hejhej!! Är uppe tidigt nu igen, fråga inte varför...Börjar 11 idag och ska försöka hinna via affären och köpa pizzaingredienser före det! Ska, efter jobbet, våldgästa André och laga pizza och se på film haha, stackarn har det så ensamt där... Annars har jag väl inga planer idag, jobbar kväll och ska visa designen till menyn som jag pysslade till igårkväll. Ska försöka fixa ledigt till helgen sen också så jag hinner träffa Kimmy och såklart Erica! :)
Regn....:(
 

18:53

Kategori: Allmänt

Hemma en stund nu innan jag far till stan, jobbade till 4 igår och for sedan till stugan. Började sen vid 10 imorse och tog sedan färjan hem klockan 4! Allt har gått bra, och trivs riktigt bra med årets personal :) Ikväll träffar jag Kimmy en stund innan han ska på jobb, måste snacka med honom och känns det bra träffas vi i helgen också då båda är lediga. Imorgon börjar jag sent och tar kvällspasset!
Vad ska jag mer skriva då... mitt rum är stökigt, mitt hår är risigt, och mina arbetskläder är skitiga, har mycket att göra på den lilla tiden jag är hemma på dagarna!

7:00

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Klockan är ställd på 7:40 men inte fan vaknar man då, kroppen tyckte att kvart över 6 kändes mycket bättre så sen dess har jag varit vaken och gjort...ingenting. Funderat kanske. 8:25 går färjan till Föglö och då är det jobb som gäller. Blir ganska jobbigt hela veckan antagligen då det är ett läger där med omkring 25 ungar. Drar till stan och träffar Kimmy på tisdag och sover väl där om jag inte börjar alltför tidigt på onsdag. Det är helt sjukt hur mycket jag har börjat skriva på siståne, problemet är bara att försöka få ihop något vettigt och förståeligt nu till bloggen! Drar igång nu till sommarlovet och försöker blogga när jag har tid så får vi se hur det går. Kan ju börja med en liten summering av de tre dagar av lovet som har gått.

Fredag/Skolavslutning
Inga tårar precis. Långtråkigt i kyrkan som dom två föregående åren och fruktansvärt skönt att sedan lämna dom hårda bänkarna för att gå tillbaka till skolan en sista gång! Tog ett par bilder och for sedan iväg till stan, äventyrsgolfen, och åt "klasslunch". Stannade i stan en stund och åkte bussen hem. Äh vafan nu håller det på att bli alltför mycket text, så tar kvällen lite kort; Hållit reda på fulla/fjortisfulla vänner, hittat nya människor med telefonförbud, gått i alltför långa trappor som jag aldrig sett förut, träffat en fin kille, legat på en balkong och gömt mig för slagsmål, åkt hem på moppen i bara klänning mitt i natten. Ja, det var väl det, sommarlovet kunde inte ha börjat så mycket bättre!

Lördag
Vaknade och var defenetivt piggare än alla mina vänner! Fast klockan hade redan hunnit bli mycket, for iväg till grannen och hämtade hem deras valp som jag skulle ta hand om över dagen. Låg på altanen och solade, busade med valpen, drack underbar kall cola, åt glass och chillade. For tillbaka med valpen vid 6, och sen kom Emma och Erica hit för att sedan köra vidare till stan! Chillade där en stund, gick till lillaholmen, virrade runt på stan, sen hörde Kimmy av sig så jag gick till väktargränd och var där ett par timmar med en massa människor, kände mig hemsk som lämnade Emma och Erica sen bara, men dom klarade sig, stora flickor! Hela den kvällen slutade helt kaos, slagsmål och polisen kom, skulle vidare på efterfest men inte en jävel kom dit då polisen la sig i. Mötte upp Emma och Erica vid 1-tiden och for hem sen. Erica hade fina byxor då.

Söndag
Låg i sängen till 3, duschade, klädde på mig och fixade mig, snackade lite skype och plötsligt var klockan 5! For till stan och träffade farsan som jag inte har träffat på 9månader. Åt på äventyrsgolfen, spelade minigolf, och snackade lite. Var hemma vid 8, köpte glass, och for sen vidare till Erica. Gick ut med hennes hyperhund, lyssnade på musik, snackade och hade det trevligt! Tror att vi kan bli bättre vänner nu efter att skolan slutat faktiskt. Var hemma vid halv 11 och då blev det soov!

Måndag
Ja jag sitter ju här nu och klockan har hunnit bli 7:30, dags att börja fixa sig och åka på jobb!
pusspuss

glatt!!!

Kategori: Allmänt

Grundskolan avklarad, tre lediga dagar spenderades med underbara människor, hittat nya vänner, tagit hand om folk som varit ute i dimman, ätit god middag, åkt hypermoppe och ätit glass. Men imorrn börjar allvaret och jag börjar jobba på Enigheten. HEJDÅ GULLE ERICA <33